Ha weboldalának linkjét elhelyezzük megfelelő témájú weboldalakon, úgy hasznos keresőoptimalizálási feladatot hajtunk végre.

Mindössze 1 500.- Ft elfogadott linkajánlásonként!

Nem mindegy persze hogyan és hova kerülnek ki ezek a linkek. Bízza ránk!


A linképítés nem csak linkünk elhelyezését jelenti egy releváns weblapon, ahol a potenciális vásárlók megtalálhatnak minket. Ez lehetőség a Google számára is fontos tényezőt jelent, hogy minket ajánl más, nagyobb respekttel bíró weboldal. Tehát keresőoptimalizálási szempontból is fontos tényező.

Linképítés, linkmarketing mindössze 1 500.- Ft /felvett link

Az összeget kizárólag a felvett linkek után számoljuk el. Ha valamelyik weboldalra nem kerül fel linkje, annak munkadíját nem számlázzuk ki.


Kiegészítő szolgáltatások:

  • Szeretné weboldalát a Google legjobb találatai közt tudni? Keresőoptimalizálási feladatokat is vállalunk! A részletekért kattintson a linkre.
  • Igény esetén lehetőséget kínálunk Google AdWords hirdetéskezelésre is, melynek keretében egyenlegfeltöltéses rendszerben meg tudjuk jeleníteni weboldalának rövid szöveges, kattintható hirdetését az első oldalon, akár az első 4 találat közt. Bővebb információkat az AdWords Kampánykezelés menüpontban olvashat!