Weboldala megfelel a jelenleg életben lévő Google keresőoptimalizálási feltételeknek? Mi átnézzük weboldalát, és összeírjuk, kérés esetén módosítjuk a legfontosabb paramétereket!

Már egyszeri 60 000.- Ft -tól!

Jelentős helyezés javulást érhet el weboldala a Google kereső találati listáján. A Google kereső fontosabbnak fogja tartani weboldalát, mint azelőtt. Ezáltal több látogatóra számíthat.


Weboldala nem szerepel jó helyezéssel a Google találatai között, az Ön számára fontos kulcsszavakra? Mi tudunk ezen segíteni! Átnézzük weboldalát, felmérjük a hiányosságokat, javaslatot teszünk azok javítására.

A Google keresőoptimalizálásához tudnunk kell, hogy mik azok a tényezők, amik a Google kereső motorjának szimpatikusak, mit-hogyan-hova illesszünk be a weboldalba. Ezeket beillesztve, átírva 1-3 hónapon belül a Google találatai közt várhatóan az első 30 találat közé, azaz az első 3 oldalon belülre hozhatjuk fel weboldalukat.

Természetesen, ahogy mindenki, mi is arra törekszünk, hogy a találatok között az első oldalra kerüljön az átalakított weboldal, ám garantálni ezt nem tudjuk. Kulcsszavanként változik az össztalálatok száma, egyes esetekben komolyabb konkurenciával kell felvenni a versenyt.

Figyelem! A Google eredményes találataira garanciát nem tudunk vállalni!

A SEO szó jelentése: Search Engine Optimization = Keresőmotor Optimalizálás

Kereső optimalizálás, SEO már egyszeri 60 000.- Ft -tól
Az ár a weboldal tartalmának nagyságától, az aloldalak számától függően változhat.
Az ár az összeírt javaslatokat tartalmazza, a munka elvégzését nem.
Kérjen egyedi ajánlatot!

* Az átalakítás elvégzése további költségeket jelenthet.


Eredményeink:

  • Egy újonnan induló kozmetikumokkal foglalkozó weboldalt pár hónapon belül az első 20 találat közé sikerült pozicionálnunk a legfontosabb kulcsszavakra. Ezek közül több esetben is az első találatot értük el.
  • Egy pár hónapos szolgáltatói weboldalt egy év leforgása alatt (az AdWords hirdetési rendszerrel együttműködve) az első 10 normál találat közé pozicionáltuk. Ma már a legelső 4 hely egyikén szerepel.
  • Egy non profit autós klub weboldalát körül-belül egy év leforgása alatt nemzetközi szinten is az első helyre pozicionáltuk.
  • Egy már régóta létező szolgáltatói weboldalt átalakítást követően két hónapon belül a “semmiből” az első 10-20-30 találat közé sikerült pozicionálnunk, kulcsszavanként különbözően.
  • Újonnan induló autóalkatrészekkel foglalkozó weboldal elkészítését követően 2 héttel a fontosabb kulcsszavakra már 30-40 találaton belülre pozicionáltuk, egyes kulcsszavakra már 10-15. hely környékére. Pár hónappal később kulcsszavanként eltérően az első 5-10-30 találaton belülre sikerült felhoznunk.

Kiegészítő szolgáltatások:

  • A weboldal népszerűsítésére lehetőséget kínálunk linképítésre. A Google számára fontosnak tartott linkgyűjteményekben el tudjuk helyezni weboldaluk linkjét, meghatározott szövegezéssel. Ennek díja 1 500.- Ft /felvett link.
    A linképítés nem csak linkünk elhelyezését jelenti egy releváns weblapon, ahol potenciális vásárlók megtalálhatnak minket. Ez lehetőség a Google számára is fontos tényezőt jelent, hogy minket ajánl más, nagyobb respekttel bíró weboldal. Tehát keresőoptimalizálási szempontból is fontos tényező.
  • Igény esetén lehetőséget kínálunk Google Ads (AdWords) hirdetéskezelésre is, melynek keretében egyenlegfeltöltéses rendszerben meg tudjuk jeleníteni weboldalának rövid szöveges, kattintható hirdetését az első oldalon, akár az első 4 találat közt. Bővebb információkat a Google Ads Kampánykezelés menüpontban olvashat.