Célzott Internet Marketing

Hatékony online reklámozási formák

Növelje szolgáltatásának ügyfélkörét!
Növelje termékeinek eladását!

Linképítés, Weboldal Népszerűsítés

Ha weboldalának linkjét elhelyezzük megfelelő témájú weboldalakon, úgy hasznos keresőoptimalizálási feladatot hajtunk végre.

Mindössze 500.- Ft elfogadott linkajánlásonként!

Nem mindegy persze hogyan és hova kerülnek ki ezek a linkek. Bízza ránk!

Linképítés, Weboldal Népszerűsítés
A linképítés nem csak linkünk elhelyezeését jelenti egy releváns weblapon, ahol a potenciális vásárlók megtalálhatnak minket. Ez lehetőség a Google számára is fontos tényezőt jelent, hogy minket ajánl más, nagyobb respekttel bíró weboldal. Tehát keresőoptimalizálási szempontból is fontos tényező.

Linképítés mindössze 500.- Ft /felvett link
Az összeget kizárólag a felvett linkek után számoljuk el. Ha valamelyik weboldalra nem kerül fel linkje, annak munkadíját nem számlázzuk ki.

 

Kiegészítő szolgáltatások:

- Szeretné weboldalát a Google legjobb találatai közt tudni? Keresőoptimalizálási feladatokat is vállalunk! A részletekért kattintson a linkre.

- Igény esetén lehetőséget kínálunk Google AdWords hirdetéskezelésre is, melynek keretében egyenlegfeltöltéses rendszerben meg tudjuk jeleníteni weboldalának rövid szöveges, kattintható hirdetését az első oldalon, akár az első 4 találat közt. Bővebb információkat az AdWords Kampánykezelés menüpontban olvashat!